Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Άγρια επίθεση δέχθηκε χρυσή κληρονόμος – Της έσπασαν τα δάχτυλα!

Στιγμές τρόμου έζησε πρόσφατα χρυσή κληρονόμος, μέσα στο σπίτι της στο Λονδίνο. Ο λόγος για την 25χρονη Chloe Pidgley η οποία έπεσε θύμα ενός ατόμου που απείλησε ακόμη και να της ρίξει οξύ.

Η μητέρα της Denize υποστηρίζει ότι η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον πρώην σύντροφό της Antoniο Glan-Carlo Chianca, που χώρισε πρόσφατα μετά από σχέση τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η Scotland Yard κλήθηκε στο διαμέρισμά της στο Κένσινγκτον στις 20:00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Εκεί βρισκόταν η κληρονόμος η οποία είπε στους αστυνομικούς πως άκουσε ένα θόρυβο και έτρεξε στο δωμάτιό της. Τότε διαπίστωσε ότι είχε μπει ο δράστης και την περίμενε.

Ο δράστης, τη χτύπησε με καλοριφέρ λαδιού στο κεφάλι και της έσπασε τα δάχτυλα. Έφυγε και την απείλησε ότι θα της επιτεθεί με οξύ.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κεντρικό νοσοκομείου του Λονδίνου από όπου και πήρε εξιτήριο. H Chloe φώναζε για βοήθεια τη διάρκεια της επίθεσης. «Ούρλιαζε στο τηλέφωνο. Πήρα τις αρχές. Νόμιζα ότι θα πέθαινε» δήλωσε η 53χρονη μητέρα της.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο δράστης έστελνε μηνύματα συγγνώμης στη Chloe ενώ ανάρρωνε στο νοσοκομείο.

«Την απείλησε ότι θα της γυρίσει με οξύ για να την παραμορφώσει. Ανησυχεί πολύ» είπε μεταξύ άλλων. Η Chloe Pidgley είναι εγγονή του ιδρυτή της Berkeley Homes, Tony Pidgley. Πρόκειται για εταιρεία συνολικής αξίας 310 εκατ. λιρών.

Ο παππούς της πρόσφατα της έδωσε 1 εκατομμύριο λίρες όπως και στην 26χρονη αδερφή της και μοντέλο Chantelle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται ο «β΄ παγκόσμιος πόλεμος» για τα δεδομένα: Μετά τον GDPR, ο ePrivacy

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Τσίπρας έβαλε γραβάτα (με τη βοήθεια Τζανακόπουλου) – video

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Εγινε ο παραμυθένιος γάμος (Video+φωτο)- Σήμερα το πάρτυ στην La Conca del Sogno