Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Μητσοτάκης θα γίνει από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε ποτέ η Ελλάδα»

γεωργιαδης μητσοτακης

Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης

Το μήνυμα και η φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις φετινές βουλευτικές εκλογές, σχολίασε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το αποτέλεσμα έφερε την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία, με ποσοστό που «άγγιξε» το 40%, κάτι το οποίο περίμεναν στο κόμμα.

Ο κ. Γεωργιάδης, σχολίασε νωρίς το πρωί το εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης έκανε σκληρή δουλειά για να έρθει η αυτοδυναμία και η επικράτηση στις εκλογές, ενώ εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του, πως θα αποτελέσει έναν από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εργάστηκε ακατάπαυστα και με μεθοδικότητα για την χθεσινή του νίκη. Πιστεύω ειλικρινά ότι  που είχε ποτέ η Ελλάδα. Θα τον βοηθήσουμε όλοι όσο περισσότερο μπορούμε για να τα καταφέρει για το καλό όλων των Ελλήνων!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης.