Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Άδωνις Γεωργιάδης: Κακώς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έβγαλε ανακοίνωση για τα κομμωτήρια, δεν υπάρχει ακόμα απόφαση

Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

Στη διάψευση πως υπάρχει ήδη απόφαση για το άνοιγμα των κομμωτηρίων μέσα στο Σαββατοκύριακο προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9 FM, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως το υπουργείο έχει κάνει τις προτάσεις του προς την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι συνεδριάζουν προκειμένου να δώσουν ή μη το πράσινο φως για το άνοιγμα μέρους της αγοράς.

Ωστόσο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο σε ανακοίνωση που εξέδωσε, είχε  προαναγγείλει το άνοιγμα των κομμωτηρίων μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναφερόμενος στην ανακοίνωσή του Επιμελητηρίου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο κακώς έκανε ανακοίνωση υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση».

Οι  τελικές εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, πιθανότατα την Παρασκευή.