Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αδιανόητο! Τζιχαντιστής ήθελε να δηλητηριάσει τον πρίγκιπα Τζορτζ στο σχολείο του!

πριγκιπας-τζορτζ-σαρλοτ

Πρίγκιπας Τζορτζ και Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που κάνει το γύρο των βρετανικών Μέσων τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία Τζιχαντιστής σκόπευε να δηλητηριάσει τον 4χρονο πρίγκιπα Τζορτζ μέσα στο σχολείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Husnain Rashid, που συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο λίγο πριν ταξιδέψει στη Συρία, κατηγορείται για ενδεχόμενη απόπειρα δολοφονίας του μόλις 4 ετών πρίγκιπα Τζορτζ, ενώ όπως έγινε γνωστό παρακινούσε άλλους ομοϊδεάτες του να δηλητηριάσουν παγωτά και να τα μοιράσουν στο σχολείο.

Ο 32χρονος  είχε αναρτήσει στα social media μια φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα μαζί με την διεύθυνση του σχολείου Thomas’s Battersea, ενώ διαφαίνεται και η «φιγούρα» ενός τζιχαντιστή υπό τη λεζάντα «δεν θα αφήσουμε ούτε τη βασιλική οικογένεια». Ο ίδιος Rashid αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ από τις έρευνες των Αρχών προκύπτει πως ήθελε να σχεδιάσει και τρομοκρατικά χτυπήματα στην Νέα Υόρκη και στην Αυστραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απειλούν Μέσι και Ρονάλντο οι τζιχαντιστές – Τους «αποκεφαλίζουν» σε κατάμεστο γήπεδο (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησαν οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Παροξυσμός στο eBay για τα goody bag από το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν