Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Α. Τσίπρας: Φόρος τιμής στο μνημείο της Κυράς της Ρω

Στο ακριτικό νησί της Ρω βρίσκεται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Εκεί, ο πρωθυπουργός απέτισε φόρο τιμής στο μνημείο της Κυράς της Ρω, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές και έψαλε τον Εθνικό Ύμνο.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην τοπική στρατιωτική δύναμη, είπε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία σας εδώ και η θητεία σας είναι μια πολύ ουσιαστική συνεισφορά στο λαό. Αισθάνεστε το δέος της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας». Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους ένστολους.

Μαζί με τον πρωθυπουργό είναι ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής και Ν. Σαντορινιός αντιστοίχως, ο αν. υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγ. Αποστολάκης και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Στ. Ράπτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο Καστελόριζο, από όπου έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία λέγοντας πως «η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν αλλά δεν φοβάται και κανέναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία από το Καστελόριζο: Ούτε απειλούμε, ούτε φοβόμαστε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος προς Τουρκία: «Την κυρά της Ρω δεν την ενοχλεί κανείς»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Καστελόριζο εξελίσσεται – Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει δύο νέες μονάδες αφαλάτωσης