Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τι απαντούν κορυφαίοι τραπεζίτες για το sell-off στο ελληνικό χρηματιστήριο

Τράπεζες

Αντίδραση «χωρίς καμία λογική» χαρακτηρίζουν κορυφαίοι τραπεζίτες το σημερινό sell-off στο ελληνικό χρηματιστήριο που έχει οδηγήσει σε καθίζηση τις μετοχές των τραπεζών, με προεξάρχουσα εκείνη της Τράπεζας Πειραιώς, η τιμή της οποίας βρέθηκε νωρίτερα κοντά στο limit down.

«Πρόκειται για αψυχολόγητη πτώση» που δεν δικαιολογείται, σχολιάζει χαρακτηριστικά κορυφαίος τραπεζίτης, η οποία ξεπερνά το όποιο κλίμα δυσπιστίας μπορεί να υπάρχει για την ελληνική οικονομία ή τις επιδόσεις του τραπεζικού κλάδου.

«Ακόμη και αν δεχθούμε ότι υπάρχει ένα αδικαιολόγητο κλίμα καχυποψίας, η κατάσταση στο ελληνικό χρηματιστήριο ξεπερνά κατά πολύ μια αρνητική αντίδραση», συμφωνεί κορυφαίο επίσης τραπεζικό στέλεχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρέμβαση Μεγάλου στην πτώση της Τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανικός και μεγάλη βουτιά στις τράπεζες – Στο -30% η Πειραιώς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παρασκήνιο που οδήγησε στο sell-off των τραπεζικών μετοχών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει με την Τράπεζα Πειραιώς: Οι σκληροί επόπτες του SSM και το κάψιμο του «κεφαλαιακού λίπους»