Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Πότε θα γίνει η επιστροφή εισφορών από τον ΕΦΚΑ

Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) οι εισφορές Αυγούστου 2018 των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Φορέα.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ΣτΕ «πάγωσε» το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλειας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: Όροι και προϋποθέσεις για το επίδομα 360 ευρώ αντί σύνταξης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο σκάνδαλο των ΕΛΤΑ καταγγέλλει ο βουλευτής Γ. Ανδριανός: Μετά τη ΔΕΗ, παρακρατούσαν και τα εργόσημα του ΕΦΚΑ