Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πληρωμές από υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα

Πληρωμές από υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ έως τις 17/12 – Στις 15/12 η καταβολή της έκτακτης προσαύξησης του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

Σχεδόν 157 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 630.000 δικαιούχους στο πλαίσιο των πληρωμών που θα πραγματοποιηθούν από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ, κατά την εβδομάδα 13-17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ειδικότερα:

1. Από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την περίοδο 13-17 Δεκεμβρίου, θα γίνουν οι ακόλουθες καταβολές:

2. Από τον e-ΕΦΚΑ, την περίοδο 13-17 Δεκεμβρίου, θα γίνουν οι ακόλουθες καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα:

3. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

4. Τέλος, όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο ΟΠΕΚΑ, την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί η προσαύξηση της εισοδηματικής ενίσχυσης των ωφελούμενων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ). Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 53,3 εκατ. ευρώ και τα ωφελούμενα νοικοκυριά είναι 250.000.

Διαβάστε επίσης

Το μπόνους και οι κυρώσεις για τους υπαλλήλους του e-ΕΦΚΑ – Τι αλλάζει με το σχέδιο νόμου

Φθηνές μεταβιβάσεις ακινήτων για ακόμη 50 ημέρες – Άμεσα η τροπολογία στην Βουλή

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Πολιτικό ημερολόγιο, στο κόκκινο σακίδιο