Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Louis Vuitton: Εκτίναξη των πωλήσεων κόντρα στον πόλεμο στην Ουκρανία – mononewsTV

Bernard Arnault, επικεφαλής ομίλου LVMH (Louis Vuitton)

Bernard Arnault, επικεφαλής ομίλου LVMH (Louis Vuitton)

Ο όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH (Louis Vuitton) σημείωσε ισχυρή αύξηση εσόδων αψηφώντας τις αναταράξεις που προκάλεσαν ο πόλεμος στην Ουκρανία και η αναζωπύρωση του Covid 19 στην Κίνα.

Οι πωλήσεις του πρώτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 23% σε οργανική βάση στα 18 δισεκατομμύρια ευρώ (19,5 δισεκατομμύρια δολάρια). Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 17%.

Με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Bernard Arnault, η LVMH είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία ειδών πολυτελείας που δημοσιεύει έσοδα για αυτή την περίοδο. Η μητρική της Louis Vuitton και του Dior ενισχύθηκε από την ανθεκτική ζήτηση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η μετοχή της έφτασε να ενισχύεται το πρωί μέχρι και 1,8% στο Παρίσι, περιορίζοντας τις απώλειες από τις αρχές του έτους στο 12%. Η χρηματιστηριακή αξία της LVMH πλησιάζει τα 322 δισ. ευρώ (348 δισ. δολάρια).

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9