Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Οι κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές – Αγγ. Φράγκου, Μ. Αγγελικούση, Ν. Τσάκος, Χ. Βαφειάς, Π. Παππάς, Κ. Κωνσταντακόπουλος – mononewsTV

Οι Αγγελική Φράγκου, Μαρία Αγγελικούση, Νίκος Τσάκος, Χάρης Βαφειάς, Πέτρος Παππάς και Κωστής Κωνσταντακόπουλος

Οι Αγγελική Φράγκου, Μαρία Αγγελικούση, Νίκος Τσάκος, Χάρης Βαφειάς, Πέτρος Παππάς και Κωστής Κωνσταντακόπουλος

Οι κορυφαίοι δεκαεπτά Έλληνες εφοπλιστές αναφέρονται σε έρευνα της KPMG για το μέλλον της ελληνόκτητης ναυτιλίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, η Αγγελική Φράγκου διαθέτει τα περισσότερα πλοία, δεδομένου ότι διαχειρίζεται 159 πλοία, ενώ δεύτερη έρχεται η Μαρία Αγγγελικούση με 146 πλοία.

Όσον αφορά στη χωρητικότητα των πλοίων, στην πρώτη θέση έρχεται ο στόλος της Μαρίας Αγγελικούση με 26.697.213 dwt, ενώ δεύτερη ακολουθεί η Αγγελική Φράγκου με 16.085.186 τόνους και τρίτος ο Γιώργος Προκοπίου με 15.072.844 τόνους σε χωρητικότητα.

Στην κατηγορία Wet Cargo πρώτος είναι ο Νίκος Π. Τσάκος με 70 πλοία, στην κατηγορία των LNG – LPG είναι ο Χάρης Βαφειάς με 44 πλοία, στην κατηγορία των φορτηγών πλοίων ο Πέτρος Παππάς με 129 πλοία και στην κατηγορία των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων πρώτος είναι ο Κωστής Κωνσταντακόπουλος με 79 πλοία.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9