Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα για τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη (video)

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και Μαριάννα Λάτση σε προηγούμενη κοινή εμφάνιση / NDP Photo Agency

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και Μαριάννα Λάτση σε προηγούμενη κοινή εμφάνιση / NDP Photo Agency

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαριάννα Λάτση, το βράδυ της Τετάρτης, καθώς απόλαυσε τη Μαρινέλλα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Εκεί βρέθηκε και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Οι δύο ισχυρές γυναίκες διασκέδασαν μαζί στο ίδιο τραπέζι. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο σύζυγος της Γιάννας Αγγελοπούλου, o εφοπλιστής Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

Βίντεο μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram, ο γνωστός PR Manager, Γιώργος Ντάβλας.

Εκτός από τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, την ίδια βραδιά παρευρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Nox ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τη σπουδαία ερμηνεύτρια, αλλά και τον Στέλιο Διονυσίου. Στο ίδιο σχήμα είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την περασμένη εβδομάδα το ξεχωριστό αυτό μουσικό σχήμα απόλαυσε και η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα, οι οποίοι βρέθηκαν στην παρέα του Ηλία Ψινάκη. Το ίδιο βράδυ ήταν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εκεί, με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Μαριάννα Λάτση, Θεόδωρος Αγγελόπουλος και Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Δείτε βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Λάτση: Σε ποιες ελληνικές startup εταιρείες επενδύει

Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μαρινέλλα

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια