Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό κοινό – «Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε»

Ελένη Μενεγάκη

Με δάκρυα στα μάτια, η Ελένη Μενεγάκη έσβησε τα φώτα του πλατό της και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε πολλά στην πριν το μεγάλο φινάλε, έδειξε τα πρόσωπα της οικογένειάς της στους τηλεθεατές, έφερε όλους τους φίλους-συνεργάτες της στο πλατό και έριξε την αυλαία με μια φράση που της είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος».

Και κάπως έτσι, η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε για τελευταία φορά μέσα από το πλατό της «Ελένης» την τηλεοπτική κάμερα και είπε στους τηλεθεατές: «Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία».

Δείτε το συγκινητικό φινάλε: