Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

«Θρίλερ» στο MasterChef με την ασυλία και τους υποψήφιους προς αποχώρηση (video)

Με την ανακοίνωση της ομάδας που κέρδισε την πρώτη ομαδική δοκιμασία σκυταλοδρομίας ξεκίνησε το MasterChef της Πέμπτης.

Οι διαγωνιζόμενοι με αγωνία περίμεναν να ακούσουν το αποτέλεσμα μπροστά στους κριτές, ενώ όταν ανακοινώθηκε ότι νικήτρια ομάδα είναι η μπλε με αρχηγό τον Σταύρο, οι παίκτες ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, κάτι που εκνεύρισε τους αντιπάλους τους.

Από την πλευρά της, η Μαριάννα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι κρατήθηκε να μην βρίσει παίκτη που πέταξε κάτω ένα σκαμπό από τον ενθουσιασμό του.

«Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω. Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος», δήλωσε η διαγωνιζόμενη της πράσινης ομάδας.

Μάλιστα, μιλώντας στους συμπαίκτες της είπε: «Έσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε!», ενώ ο Θεοχάρης προσπάθησε να μαζέψει τον χαρακτηρισμό για τον Σταύρο, ωστόσο, η Μαριάννα απάντησε: «Εγώ δεν του μίλησα μπροστά σε κάμερα έτσι όπως μου μίλησε αυτός, οπότε μπορώ να λέω ότι θέλω».

Το έπαθλο και η ασυλία

Το έπαθλο που κέρδισε η μπλε ομάδα ήταν ένα γεύμα στο εστιατόριο του πρώην παίκτη του MasterChef, Σταμάτη Κωβαίο, ο οποίος υποδέχτηκε μαζί με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη τους παίκτες.

Την ώρα που κάποιοι απολάμβαναν ξέγνοιαστοι το γεύμα τους, οι υπόλοιποι διαγωνίστηκαν εκ νέου σε μια ακόμη σκυταλοδρομία προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και εξασφαλίζει την παραμονή όλων των παικτών της στο σπίτι του MasterChef.

Προηγουμένως, όμως, οι δύο αρχηγοί της πράσινης και της κόκκινης ομάδας, Ηρακλής και Ηλίας αντίστοιχα, κλήθηκαν να επιλέξουν έναν εν δυνάμει υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Ως αρχηγός ο Ηρακλής ανέλαβε όλη την ευθύνη πάνω του επιλέγοντας τον εαυτό του. Αντίθετα, αρνητικά σχόλια απέσπασε η απόφαση του Ηλία να επιλέξει έναν συμπαίκτη του για υποψήφιο προκειμένου να αποφύγει να βγει στον «ντάκο» ο ίδιος, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλα όμως κρίνονταν στην επόμενη δοκιμασία, που αποδείχτηκε «θρίλερ», καθώς ενώ η κόκκινη ομάδα ήταν μπροστά, στο τέλος έχασε με την πράσινη του Ηρακλή να επικρατεί.

Ποιος παίκτης θα είναι ο επόμενος που αποχωρεί;

Δείτε βίντεο:

Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο: