Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Θετικοί στον κορονοϊό ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη (video)

Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη

Τον λόγο απουσίας του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη από το Happy Day αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δύο σεφ και πρώην παίκτες του MasterChef 4 δεν εμφανίστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha, καθώς εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού.

Έπειτα από τη διενέργεια τεστ διαπιστώθηκε ότι τόσο η Μαρία Μπέη όσο και ο Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι τους.

«Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχισε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε.

Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα. Θα μας τα πουν σε λίγο οι ίδιοι», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση και όπως όλα δείχνουν τα δυο παιδιά κόλλησαν σε συνάντηση που είχαν με άνθρωπο που δεν σχετίζεται με την εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε από κορονοϊό ο πρόεδρος της Βαρβακείου, Κλεάνθης Τσιρώνης

Κορονοϊός: Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη – Το εφιαλτικό «σενάριο» για την Αττική

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση