Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τεό Νιάρχος: Ο νέος έρωτας και το ρομαντικό ταξίδι στην Ανταρκτική

Τεό Νιάρχος και Καμίλ Ρόου

Ερωτευμένος με το πανέμορφο μοντέλο Καμίλ Ρόου είναι ο Τεό Νιάρχος, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται μαζί από το καλοκαίρι του 2018, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι την Ανταρκτική όπου γιόρτασαν τα 29α γενέθλια της Ρόου.

Ο μικρότερος γιος του Φίλιππου Νιάρχου οργάνωσε ο ίδιος το ρομαντικό ταξίδι για την καλλονή Γαλλίδα, ενώ οι δυο τους μοιράστηκαν εικόνες από τις μοναδικές στιγμές που πέρασαν πάνω σε πολυτελές σκάφος.

Η Ανταρκτική θεωρείται η πιο κρύα και πιο ξηρή ήπειρος, ενώ χαρακτηρίζεται από δυνατούς ανέμους και έχει το υψηλότερο μέσο υψόμετρο από όλες τις άλλες. Παρά τους πάγους και το τσουχτερό κρύο, η Ρόου δεν πτοήθηκε και τόλμησε να ποζάρει με το μαγιό της, αλλά και εντελώς γυμνή πάνω στο σκάφος.

Ο Έλληνας κληρονόμος γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1991 στη νότιο Γαλλία και είναι γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες. Αδέλφια του είναι ο Σταύρος Νιάρχος, η Ευγενία που διαπρέπει πλέον στον σχεδιασμό κοσμημάτων και η μικρότερη Ηλέκτρα.

Η Καμίλ Ρόου είναι διεθνούς φήμης μοντέλο, ενώ προηγουμένως είχε δεσμό, που κράτησε ένα χρόνο, με τον γνωστό Άγγλο τραγουδιστή Χάρι Στάιλς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωτήρης Κοντιζάς: Με την κόρη του στα γυρίσματα του MasterChef 3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλιππος Νιάρχος: Η ζωή, η ταπεινότητα, η θρησκευτική ευσέβεια του αόρατου μεγιστάνα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίχως τέλος η δικαστική κόντρα Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη