Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Survivor-spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα – Δείτε πλάνα από το επεισόδιο (video)

survivor-ασυλία-αποχώρηση

Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων είναι αρκετά προβληματισμένοι, καθώς έχουν καταφέρει να κερδίσουν το συγκεκριμένο έπαθλο μόνο μία φορά.

Η Όλγα Φαρμάκη συζητώντας με τη νέα παίκτρια, Εύη Σαλταφερίδου σχολίασε ότι η ομάδα τους χάνει στα σημαντικά αγωνίσματα, δηλαδή στην επικοινωνία και την ασυλία. Την ίδια παρατήρηση έκανε και ο Μιχάλης Μουρούτσος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Μαχητές έχουν τα προβλήματα με τους πρόσφατους καυγάδες μεταξύ του Ηλία και του Θοδωρή που επηρεάζουν όλη την ομάδα, ωστόσο όταν βρίσκονται στον στίβο μάχης αφήνουν πίσω τα δράματα και εστιάζουν στη νίκη.

Στο αποψινό αγώνισμα οι παίκτες της κάθε ομάδας θα πρέπει να συνεργαστούν ανά δυάδες στον στίβο μάχης. Συνεπώς απαιτείται συγχρονισμός και καλή… επικοινωνία μεταξύ των παικτών, αν επιθυμούν να κερδίσουν και να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στο χθεσινό αγώνισμα με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να έφαγαν, οι Μαχητές το brunch πρωτεϊνης και οι Διάσημοι τα λαχταριστά σουβλάκια.

Το σημερινό φαβορί, σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φαίνεται πως θα είναι οι Διάσημοι, ενώ οι Μαχητές θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα και θα απογοητευτούν από την ήττα τους.

Δείτε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο: 

https://youtu.be/elYH3ViyXPo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Δρυμωνάκος: Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι με την αγαπημένη του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλαση στην ομάδα των Μαχητών! Η απειλή του Θοδωρή στον Ηλία (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να πάει στο Power of Love