Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Η Κατερίνα Χαλικιά «έδωσε» τους Διάσημους – «Είδα συμπεριφορές να αλλάζουν» (video)

Χαλικιά-Κατερίνα

Κατερίνα Χαλικιά

Δεν έκρυψε την πικρία της για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το Survivor, η Κατερίνα Χαλικιά, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα. Μιλώντας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, η πρωταθλήτρια μπάσκετ μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αλλά και για την αρνητική ψήφο, που τελικά την έβγαλε εκτός.

Με την ατομική ασυλία που κέρδισε, η Ξένια έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση την Κατερίνα, κάτι που παρεξένευσε την ίδια, καθώς όπως δήλωσε στην εκπομπή, οι δυο τους κοιμόντουσαν δίπλα-δίπλα.

Μάλιστα, η Κατερίνα Χαλικιά υποστήριξε ότι η Ξένια της έφτιαχνε τα μαλλιά και πίστευε ότι είχαν αναπτύξει μία αρκετά καλή φιλική σχέση.

Η πρώην παίκτρια παρατήρησε συμπεριφορές να αλλάζουν λίγο πριν την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι κάποιοι παίκτες των Διασήμων δρουν με στρατηγική.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Αγγλούπας, το… Survivor και η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας της Γωγώς Φαρμάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αποκαλύψεις του Παρθένη για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με εξώδικα απειλεί παραγωγός – Με ποιον παίκτη φημολογείται ότι διατηρεί σχέση;