Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Super μαμά: Η Shay Mitchell φωτογραφίζεται θηλάζοντας την κόρη της

Η ηθοποιός Shay Mitchell, δεν χάνει ευκαιρία να  μοιραστεί στιγμές από την προσωπική της ζωή και κυρίως στιγμιότυπα με τη νεογέννητη κορούλα της, Atlas Noa, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, η 32χρονη καλλονή βρήκε άλλη μια ευκαιρία για να αναρτήσει στο προφίλ της μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της, η οποία πάντως θα ταίριαζε ακόμα και σε περιοδικό υψηλής μόδας. Στην φωτογραφία η Shay φαίνεται να θηλάζει την 2 μηνών κόρη της, ενώ εκείνη ποζάρει με δυναμικό και μυστήριο ύφος, φορώντας ένα πράσινο outfit, έντονο smokey μακιγιάζ σε γήινους τόνους, ενώ τα μαλλιά  της ανεμίζουν.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Shay εμφανίζεται σε στιγμιότυπα από τον νέο της ρόλο ως «μαμά», καθώς έχει αναρτήσει και άλλες φωτογραφίες οι οποίες είναι πιο «προσιτές» για τις μαμάδες που την ακολουθούν στον λογαριασμό της.