Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Στο νοσοκομείο ο Θεόφιλος Βανδώρος

βανδωρος

Θεόφιλος Βανδώρος

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση στο στομάχι. Ο πατέρας του, Νίκος Βανδώρος μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε ότι:

«Μου είπαν ότι έκανε μια επέμβαση στο στομάχι και ότι όλα προκλήθηκαν από το κάπνισμα. Κοντά του είναι συνεχώς η κόρη μου, όμως ανησυχώ πολύ». Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο.

Μάλιστα, από το νοσοκομείο ο Θεόφιλος Βανδώρος ανέβασε στο Facebook δύο φωτογραφίες, στέλνοντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα:

«Ακόμα και μέσα από το νοσοκομείο μια ματιά υψώνεται στον ουρανό κι ανακαλύπτει μια Σελήνη… Αισθησιακή μέσα στου Νέφους την αγκαλιά… η Ομορφιά η Ενέργεια και το Σύμπαν».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι γνωστός από τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές όπως: Λάμψη, Φιλοδοξίες, Τμήμα Ηθών, ενώ έχει παίξει και σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πιο glam και σέξι παίκτρια του Nomads

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Πόπη Τσαπανίδου Διευθύντρια στο κανάλι του Μαρινάκη-Η επίσημη ανακοίνωση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο «Χρήστος» του «Ρετιρέ», Νίκος Κουρός