Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου (pic)

μπακοδημου

Η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και οι γιοι τους

Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο ο γιος της παρουσιάστριας, Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο μικρός γιος της παρουσιάστριας και του εκδότη, Άρης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ προς το παρόν ο λόγος της εισαγωγής του δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να μην διατρέχει κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο. Μάλιστα, ο ίδιος ανήρτησε και μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου απεικονίζεται ο ίδιος, φορώντας μάσκα οξυγόνου, καθώς και φίλοι του, που προφανώς βρέθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τον επισκεφθούν.

Ο Άρης δείχνει σχετικά ευδιάθετος, ενώ και οι φίλοι του είναι χαμογελαστοί, μαρτυρώντας ότι πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης, μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται:

Ο Άρης Αργυρόπουλος με φίλους του στο νοσοκομείο