Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πρίγκιπας Χάρι: Θα συμπεριληφθεί η ζωή του στο σενάριο του «The Crown»;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δε θέλουν να περιληφθούν στο σενάριο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» σε περίπτωση που φτάσει ως το σήμερα.

Σύμφωνα με τη βιογράφο Άντζελα Λέβιν, η οποία βιογραφεί τον πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίο «Harry: A Biography of a Prince», ο Χάρι θέλει να βεβαιωθεί πως η σειρά δεν θα φτάσει μέχρι την ζωή του.

«Ο Χάρι, όταν πήγα να του πάρω συνέντευξη στο παλάτι, το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν χαιρετηθήκαμε, ήταν: «Παρακολουθείς το The Crown;» είπε η βιογράφος σε εκπομπή που εμφανίστηκε με σκοπό να μιλήσει για τη βιογραφία που ετοιμάζει.

«Κι επειδή εκείνη την εποχή δεν την παρακολουθούσα, ένιωσα πολύ αμήχανα και μου είπε: «θα βεβαιωθώ πως θα την σταματήσω προτού φτάσει σε μένα».

Ωστόσο, νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «The Crown» Σουζάν Μάκι δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, οποιαδήποτε κι αν είναι η συνέχεια του The Crown μετά από αυτό που κάνουμε, αμφιβάλλω εάν θα φτάσει ποτέ στο σήμερα. Νομίζω πως πιθανότατα δεν θα ταξιδέψουμε στο σήμερα».