Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πρίγκιπας Χάρι: Δική μου απόφαση να φύγω με την Μέγκαν στον Καναδά

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν την Μέγκαν Μαρκλ για την απόφαση να εγκαταλείψουν με τον πρίγκιπα Χάρι τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στον Καναδά.

Πηγή από το κοντινό περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι μίλησε στο US Weekly και υποστηρίζει ότι ο Χάρι είχε φτάσει στα όριά του και αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του μακριά από την βασιλική οικογένεια.

Ο γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα είχε εκφράσει τους φόβους του και τις ανησυχίες του, ενώ όταν συνειδητοποίησε ότι η σύζυγός του, Μέγκαν δεν θα έχει μια δίκαιη αντιμετώπιση, ξέσπασε.

«Είναι ανένδοτος στο ότι ήταν δικιά του η απόφαση να μετακομίσουν στον Καναδά», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή, σύμφωνα με το περιοδικό.

«Θέλει να προστατεύσει τον γιο του από την αρνητικότητα και την ένταση στην οποία θα ήταν εκτεθειμένος. Ο Χάρι ξέρει πώς είναι να μεγαλώνεις στο προσκήνιο και θέλει να δώσει στον Άρτσι, μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ανατροφή», δήλωσε η ίδια πηγή.

Προηγουμένως, φιλικό πρόσωπο της Μέγκαν Μαρκλ είχε δηλώσει ότι μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ο Χάρι ένιωθε «αβοήθητος» και ανησυχούσε ιδιαίτερα για την υγεία των αγαπημένων του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου μόλις χθες εφαρμόστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα, οι πολίτες της οποίας έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τον φονικό ιό.

Το ζευγάρι, πραγματοποίησε την τελευταία του βασιλική εμφάνιση πριν απομακρυνθούν από το Στέμμα, στις 9 Μαρτίου, στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει κάνει και αρκετές αναρτήσεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, στον λογαριασμό τους στο Instagram.