Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πέθανε ο Ιρφάν Καν, πρωταγωνιστής του Slumdog Millionaire και της Ζωής του Πι

Ιρφάν Καν

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, ο ηθοποιός Ιρφάν Καν (Irrfan Khan), γνωστός για τους ρόλους του σε επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως «Slumdog Millionaire» και «Η Ζωή του Πι».

Ο διάσημος ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου και έχασε τη μάχη παλεύοντας μέχρι τέλους με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Την Τρίτη η υγεία του Καν παρουσίασε επιπλοκές και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην Εντατική σε νοσοκομείο της Βομβάης.

Την είδηση του θανάτου του Καν έκανε γνωστή στο twitter ο σκηνοθέτης Σχούζιτ Σιρκάρ.

Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την μάχη του με τον καρκίνο, ο οποίος εμφανίστηκε το 2018.

Υποβλήθηκε σε θεραπείες στις ΗΠΑ και επέστρεψε στην Ινδία για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, «Angrezi Medium».

Η σπάνια αυτή μορφή καρκίνου που τον χτύπησε, τον βασάνισε αρκετά και ο ίδιος είχε ανεβάσει ένα βίντεο με την μάχη που έδινε.

Μάλιστα, πριν από τρεις ημέρες έφυγε από την ζωή στα 95 της χρόνια η μητέρα του.

Ο Καν ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση, πριν περάσει στο Μπόλιγουντ και στη συνέχεια στο Χόλιγουντ χάρη στην ταινία «Η Ζωή του Πι».

Ακόμα συμμετείχε στο «Jurassic World», μεταξύ άλλων.