Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

«Έσβησε» 30χρονο μοντέλο

ελι μειντει

Έλι Μέιντεϊ

Σε ηλικία μόλις 30 ετών έφυγε από τη ζωή το μοντέλο και ακτιβίστρια Έλι Μέιντεϊ, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Την ανακοίνωση έκαναν οι γονείς του άτυχου μοντέλου στους λογαριασμούς της στα social media.

Η Έλι Μέιντεϊ, η οποία γεννήθηκε στον Καναδά και το πραγματικό της όνομα είναι Άσλεϊ Λούθερ, υιοθέτησε το ψευδώνυμο στην προσπάθειά της να μπει στον χώρο του modelling ως plus size model.

Στα 25 της χρόνια άρχισε να νιώθει άρρωστη με συνεχείς σοβαρές ενοχλήσεις στην πλάτη. Αν και απευθύνθηκε σε γιατρούς τέσσερις φορές, εκείνοι την έστελναν σπίτι της με παυσίπονα λέγοντάς της πως οι πόνοι είναι λόγω του βάρους της. Η μόνη συμβουλή τους ήταν να χάσει κιλά.

Ωστόσο, η ίδια επέμεινε και έκανε μία αξονική εξέταση που έδειξε ότι έχει κύστη στις ωοθήκες της που εν τέλει αποδείχτηκε κακοήθης. Μάλιστα, ο καρκίνος της είχε πλέον προχωρήσει στο τρίτο στάδιο κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την άνιση μάχη της.

Το μοντέλο υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες με αποτέλεσμα ο καρκίνος να υποχωρήσει. Δυστυχώς, όμως, το 2017 ο καρκίνος επέστρεψε πιο επιθετικά με αποτέλεσμα να περάσει τους τελευταίους 8 μήνες της ζωής της στο νοσοκομείο.

Ο καρκίνος των ωοθηκών σε προχωρημένο στάδιο είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί και το 40 – 50% των ασθενών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και εισέρχονται σε ύφεση, θα επανεμφανιστεί εντός τριών ετών, σύμφωνα με το Κέντρο Καρκίνου του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού.

Σε ανάρτησή της λίγο πριν πεθάνει, η Μέιντεϊ έγραψε στο Instagram πως «πάντα αναζητούσα αυτή την ευκαιρία για να βοηθήσω τους ανθρώπους» και αποδείχθηκε ότι ήταν η μάχη της με τον καρκίνο.

«Η επιλογή μου να βγω δημόσια και να προσπαθήσω να μοιραστώ την δύναμή μου είναι επικείμενη. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον χρόνο που περνώ εδώ, νιώθοντας πως βοηθάω.

Είμαι τυχερή που ήμουν σε θέση να το συνδυάσω με την διασκεδαστική σταδιοδρομία του μόντελινγκ γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου.

Εκτιμώ όλους όσοι λένε ότι έχω κάνει την διαφορά, με τις συμβουλές μου, τα όσα μοιράζομαι, τις φωτογραφίες μου και με την γενική μου προσέγγιση σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση», έγραψε η ίδια.

Οι γονείς της έγραψαν στα social media μετά το θάνατό της:

«Η Άσλεϊ ήταν μια κοπέλα που είχε ένα πάθος για την ζωή το οποίο ήταν αδιαμφισβήτητο. Ονειρευόταν να επηρεάσει την ζωή των ανθρώπων. Αυτό το πέτυχε μέσω της δημιουργίας της Έλι Μέιντεϊ που της επέτρεψε να συνδεθεί με όλους εσάς. Η συνεχής υποστήριξη και η αγάπη από όλους τους ακόλουθούς της, κατείχαν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φελίσια Λαπάτη: Το πρώτο μήνυμα μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Λουκ Πέρι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Βάσια Τριφύλλη εξομολογείται: «Ήμουν έγκυος και έκανα έκτρωση»