Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε ότι κάνει χημειοθεραπείες

To supermodel Slick Woods ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αυτή την περίοδο θα κάνει χημειοθεραπείες καθώς έχει μελάνωμα στο τρίτο στάδιο.

Η αντισυμβατική Slick που περπάτησε έγκυος στην πασαρέλα εσωρούχων Savage x Fenty της Rihanna, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι κάνει χημειοθεραπείες ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τους φίλους της, στην οποία χορεύουν γράφοντας στην λεζάντα της: «Πώς νιώθω για τη χημειοθεραπεία. Κουράγιο σε όλους όσους περνούν το ίδιο. #atleastimalreadybald».

Λίγο αργότερα μοιράστηκε ακόμα μια εικόνα του γιού της αυτή τη φορά, στην οποία ο μικρός έχει ένα κάπως δυσαρεστημένο ύφος. Αυτό το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα «σταματήστε να μου φέρεστε σαν να είμαι θύμα».

Το supermodel όμως δεν σταμάτησε με τις αναρτήσεις καθώς ήρθε και η τρίτη της δημοσίευση η οποία και αυτή είχε μια δώση εκνευρισμού μετά την ανακοίνωση της. Η ίδια ανέβασε μια δική της φωτογραφία από την επίδειξη της Rihanna Savage X Fenty, που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. «Η Gia χωρίς τα φάρμακα #justcrazy ‘που πάνε όλοι όταν πρέπει να φύγουν’ νομίζω σας είπα να μη μου φέρεστε σαν να είμαι θύμα» έγραψε αυτή τη φορά.