Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Νίκος Μουτσινάς: Οι ατάκες για το Survivor: Πανόραμα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (video)

σπυροπουλου-μουτσινας-για-την-παρεα

Νίκος Μουτσινάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Θέμα σχολιασμού στη σημερινή εκπομπή «Για την Παρέα» αποτέλεσε το Survivor: Πανόραμα και πιο συγκεκριμένα ποια δημοσιογράφος πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως τρία είναι τα ονόματα που ακούγονται. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη Σάσα Σταμάτη και την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Καυστικός, όπως άλλωστε συνηθίζει, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε πως ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί «σαφέστατα θεωρεί καταλληλότερη για τη θέση την Κωνσταντίνα και λόγω τηλεθέασης που κάνει στο My Style Rocks, αλλά όχι επειδή ήταν πρώην παίκτρια. Ήταν Η παίκτρια! Παίξε μπάλα Κωνσταντίνα! Θα τα πούμε σε ένα μήνα», ενώ πρόσθεσε πως «ακούστηκε και το όνομα της Σάσας και μετά… δεν ξανακούστηκε».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής σχολίασε και την ατάκα της Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του ριάλιτι μόδας για την Ευαγγελία Αραβανή, το Νίκο Οικονομόπουλο και τον επικείμενο γάμο τους.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες εκπλήξεις περιμένουν τους επίδοξους MasterChef Junior

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή Υβόννη Μπόσνιακ στο Project Runway Greece (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα 34 καλύτερα καρφώματα της NBA καριέρας του