Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Late Night: Σάρωσε τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας! Ποσοστό-ρεκόρ στο δυναμικό κοινό

Σάρωσε το βράδυ της Τρίτης η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Late Night, με καλεσμένους τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Γιωργή ΚοντοπόδηΓιωργή Κοντοπόδη (Άγγελο Χαριτάκη).

Με νούμερα τηλεθέασης, που άγγιξαν το 32,6 στο 15-44 και 26,4 στο σύνολο του κοινού, ο παρουσιαστής φαίνεται πως σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του και η εκπομπή τυχαίνει όλο και μεγαλύτερης αποδοχής από το κοινό.

Η εφ’όλης της ύλης συνέντευξη του καταξιωμένου Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος διακρίνεται από το έξυπνο χιούμορ και την αφοπλιστική του ειλικρίνεια, καθήλωσε το κοινό, οδηγώντας την εκπομπή στην κορυφή της τηλεθέασης σε μια ομολογουμένως δύσκολη ζώνη (00:30-02:00).

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και εξήγησε πως είναι να είσαι ο παρουσιαστής σε μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες εκπομπές όπως το «Καλημέρα Ελλάδα», η πρώτη εκπομπή, η οποία έφερε την ενημέρωση στην ιδιωτική τηλεόραση.

Μάλιστα, συγκίνησε το κοινό, όταν αναφέρθηκε στην αδερφή του, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για την αδερφή μου, αντιθέτως έχω παίξει ξύλο. Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11,12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω. Μου την… έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το “χαζό κοριτσάκι” που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα.

Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down. Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου.

Και πήγαινα Τρίτη γυμνασίου όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν, όχι μόνο εκείνο το βράδυ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα βράδια», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μετά το δυνατό «χαρτί» του ΑΝΤ1 στην ενημέρωση, σειρά ειχε ο Γιωργής Κοντοπόδης (Άγγελος Χαριτάκης), που φέτος εμφανίζεται στην πολλή επιτυχημένη σειρά του σταθμού «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

Ο ηθοποιός, άνετος και ευδιάθετος, μίλησε για όλα. Για τη σειρά που συμμετέχει, το ρόλο που υποδύεται, αλλά και τις φοβίες του.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μαζί με τη δυναμική του ομάδα, που αποτελείται από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νικολέττα Ράλλη και Θανάση Πασσά, φαίνεται πως έχει αρχίσει να κερδίζει τους τηλεθεατές, και ιδίως το δυναμικό κοινό 15-44, αφήνοντας πολλές μονάδες πίσω άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως όλα δείχνουν – τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα – σε αυτή την τηλεοπτική χρονιά πρωταγωνιστής, τόσο στην ενημέρωση, όσο και στην ψυχαγωγία είναι ο ΑΝΤ1, με πληθώρα εκπομπών και σειρών. Και φυσικά με το τηλεοπτικό φαινόμενο, που ακούει στο όνομα Nomads.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κατινιές», κακιούλες και στη μέση… Λιάγκας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Nomads – ANT1: Το αγώνισμα των αρχηγών, τα 2 έπαθλα και τα γενέθλια

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Λάτσιος τα κατάφερε: Ηγετικός ο ΑΝΤ1 στην αρχή της σεζόν