Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

«Όταν πέθανε η Αλίκη ήταν σαν….»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη, 21 χρόνια μετά τον θάνατο της Βουγιουκλάκη

Βουγιουκλάκη

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολίζας, μίλησε πρόσφατα για τις ημέρες που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν στο νοσοκομείο, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέντευξη που του έδωσε η μητέρα της Αλίκης, η Έμυ Βουγιουκλάκη λίγο μετά τον θάνατο της Ελληνίδας σταρ.

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη, προσωπικά, δεν την είχα γνωρίσει. Στις 40 μέρες όμως, εγώ, η Κασσιανή Καραγκιουλέ, ο Σπύρος Γεωργακόπουλος και η Τζώρτζια Συρίχα ήμασταν 40 μέρες στο Ιατρικό Κέντρο, δεν είχαμε αλλάξει ούτε ρούχα, ήταν η πιο έντονη εργατικότητα που είχα σε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αλλάζαμε ούτε ρούχα μήπως περάσει ο Παπαμιχαήλ, ο γιος της και πάει να τη δει στο δωμάτιο. Αφότου πέθανε η Αλίκη, εγώ ήξερα πολύ καλά τη μάνα της, την Έμυ Βουγιουκλάκη και την πείθω και μου δίνει συνέντευξη στις 20 μέρες που πέθανε η Αλίκη. Είχαμε βγάλει τίτλο τότε στο Ciao «Παιδί μου, έρχομαι…». Πρέπει να σας βάλω να ακούσετε το απόσπασμα να ανατριχιάσετε όταν κλαίει η Έμυ Βουγιουκλάκη, αυτή που “κρατούσε” την Αλίκη, ήταν το στήριγμά της, δεν μπορείτε να το διανοηθείτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει πάρει 200 φορές το μέσο μισθό; (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απαρηγόρητη η Βουγιουκλάκη όταν πέθανε η Καρέζη»: Τι αποκαλύπτει ο Κώστας Καζάκος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη «δίδυμη» της που την ντούμπλαρε στις ταινίες (pics + video)