Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Νανά Καραγιάννη: Ο Γολγοθάς ενός γελαστού κοριτσιού

Νανά Καραγιάννη

Τη Νανά Καραγιάννη τη γνωρίσαμε από την τηλεόραση, δίπλα στον Δημήτρη Παπανώτα. Μαζί παρουσίαζαν την εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» ενώ συνέχισε την καριέρα της σε πάνελ εκπομπών.

Η Νανά Καραγιάννη είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και επιζητούσε από μικρή την αγάπη και τον θαυμασμό. Είχε λίγα παραπανίσια κιλά όταν ήταν μικρή. Αποφάσισε να δουλέψει και να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Δεκαπέντε χρονών γράφτηκε σε πρακτορείο μοντέλων λέγοντας ψέματα ότι έχει κλείσει τα 18.

Σε κάστιγκ γνώρισε τον Δημήτρη Παπανώτα και λίγο αργότερα τον Νίκο Μαστοράκη που τη βοήθησε να μπει στον χώρο του θεάματος, συμμετέχοντας σε σήριαλ.

Με τον Παπανώτα έμειναν πέντε ολόκληρα χρόνια στο New Channel. Το τέλος της συνεργασίας τους δεν σήμανε και τέλος της φιλίας τους. Ο Παπανώτας έγινε κουμπάρος στο γάμο της με τον Γιώργο. Σ’ έναν καφέ στα Μελίσσια την εποχή που δούλευε στο Star, ο Παπανώτας την προειδοποίησε ότι έχει αδυνατίσει επικίνδυνα και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να βάλει κιλά. Η Νανά δεν του ξαναμίλησε.

Ήταν χαρούμενη που έχει αδυνατίσει τόσο πολύ και ένιωθε και πάλι ερωτευμένη, μετά από καιρό.  Ο Γιάννης Κωτσόπουλος δούλευε delivery σε πιτσαρία και την ήθελε πολύ. Τελικά παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Αμαρουσίου με μάρτυρες τη Χριστίνα Λαμπίρη και τον Θοδωρή Ρακιτζή.

Μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, η Νανά άρχισε να χάνει και άλλο βάρος, αποστεωνόταν, γινόταν σκιά του εαυτού της. Μια σκιά με μπλε μάτια που είχαν αρχίσει να θολώνουν από την αδυναμία.

Στο μεταξύ, στην κοινωνική της ζωή ήταν πιο ενεργή από ποτέ. Έδινε μια συνέντευξη σε περιοδικό και έλεγε: «τρώω και τρέχω συνέχεια να δοκιμάζω μαγαζιά και φαγητά» και την ίδια ώρα για να αποδείξει του λόγου το αληθές αναρτούσε φωτογραφίες της στο facebook που την έδειχναν να κοιτάει καταλόγους εστιατορίων ή να τρώει παχυντικά φαγητά και γλυκά.

Η ίδια έβλεπε τον εαυτό της ελκυστικό, ήταν μαυρισμένη και ήξερε ότι ο άντρα της τη θέλει.

Ο καιρός πέρασε και τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν.  Η Τατιάνα Στεφανίδου τη βγάζει στον αέρα σε τηλεφωνική συνέντευξη και της ανακοινώνει ότι πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει την εισαγωγή της για νοσηλεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Η ζωή της Νανάς Καραγιάννη κρεμόταν από μια κλωστή. Τα ζωτικά της όργανα κινδύνευαν. Ακολούθησαν συνεχείς επισκέψεις στο νοσοκομείο, καθώς υποτροπίαζε επανειλημμένως. Τον Ιούλιο του 2016 εισήχθη στην Εντατική του «Γεώργιος Γεννηματάς» με πολυοργανική ανεπάρκεια. Ξεπέρασε τον κίνδυνο τότε ωστόσο το πρόβλημα δεν λύθηκε ποτέ…

Το γελαστό κορίτσι της τηλεόρασης έμελλε να «φύγει» σήμερα.

Νανά Καραγιάννη

Τι είχε πει στην πρώτη συνέντευξή της μετά την εντατική

Βγαίνοντας από την Εντατική το 2016, η Νανά παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

Η ραδιοφωνική παραγωγός είχε βγει νικήτρια από τη μάχη της με την νευρική ανορεξία, καθώς είχε καταφέρει να πάρει κάποια κιλά, τα οποία ωστόσο λίγο αργότερα θα έχανε.

«Ένιωθα πιο κουρασμένη απ’ ότι συνήθως, αλλά νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας του καύσωνα. Είχα έντονους πόνους στους μυς και έλεγα ‘θα πιάστηκα από το κομπιούτερ’. Δίψαγα τρομερά και σκεφτόμουν «μάλλον έχω σάκχαρο». Έκανα τακτικά εξετάσεις αίματος. Που να φανταστώ όμως ότι κουράστηκαν τα νεφρά μου… Κατέληξα στα καλά καθούμενα στην Εντατική», είχε δηλώσει.

«Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω» είχε προσθέσει.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία. Μπορεί να μου έλεγαν οι γιατροί ‘πεθαίνεις και εγώ να έκανα χαβαλέ» ήταν τα συγκλονιστικά της λόγια.