Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Νοτιαφρικάνος εκατομμυριούχος αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 23ο όροφο, όπως ο σύντροφός του

Χένρι Μπάντενχορστ

Απρόσμενο τέλος έδωσε στη ζωή του ο  Νοτιοαφρικανός εκατομμυριούχος συνιδρυτής του site γνωριμιών για ομοφυλόφιλους και  bisexual άνδρες, Gayradar, Χένρι Μπάντενχορστ.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Χένρι Μπάντενχορστ έπεσε στο κενό από τον 23ο όροφο του ξενοδοχείου Michelangelo Towers, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η αστυνομία θεωρεί την «βουτιά θανάτου» ως καθαρή αυτοκτονία, καθώς, σύμφωνα με τους φίλους του, ο Μπάντενχορστ υπέφερε από βαθιά κατάθλιψη.

Η αυτοκτονία του επιχειρηματία συνέβη 10 χρόνια μετά τον θάνατο, με παρόμοιο τρόπο, του συνεργάτη και συντρόφου του, Γκάρι Φρις, στο νότιο Λονδίνο. Ο Φριτς είχε πέσει από το μπαλκόνι του 8ου ορόφου αφού είχε πάρει ναρκωτικά.

Η Κουτάλι Ζόντο είδε τη φριχτή εικόνα του Μπάντενχορστ να προσγειώνεται σε αυτοκίνητο ενώ ο σοφέρ βρισκόταν στο τιμόνι. «Άκουσα τον δυνατό θόρυβο. Ήταν από την πρόσκρουσή του πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν φριχτή εικόνα. Υπήρχαν σπασμένα γυαλιά και αίματα. Το ασθενοφόρο και η αστυνομία ήρθαν λίγο αργότερα και απέκλεισαν την περιοχή», αναφέρεται στον Independent.