Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

H Adele έκανε κάτι που κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ξανακάνει!

Η Adele επέστρεψε στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας κάνοντας κάτι που κανείς άλλος καλλιτέχνης δεν έχει καταφέρει. Η δέκα φορές νικήτρια των Grammy πούλησε πάνω από 1 εκατ. λήψεις ενός τραγουδιού μέσα σε μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με το  Billboard, η Adele πούλησε 1,11 εκατ. αντίτυπα από το τραγούδι της “Hello” το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στις 636,000 του ράππερ Flo Rida  με το τραγούδι “Right Round” το 2009.

Το “Hello” επίσης ανέβηκε στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100, με το “Sorry” του Justin Bieber να το ακολουθεί. Η Adele είχε στο παρελθόν εφτά τραγούδια στην λίστα Hot 100 αλλά κανένα δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τότε που η Adele κυκλοφόρησε το τελευταίο της τραγούδι “Skyfall”, και πάνω από τέσσερα χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ “21”. Αυτή η αναμονή έχει αυξήσει την προσμονή για τη νέα μουσική της Adele η οποία συνδέεται και με την αύξηση στις πωλήσεις.

Όταν το νέο της άλμπουμ “25” κάνει το ντεμπούτο του στις 25 Νοεμβρίου, οι πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα αναμένεται να κυμανθούν από 1 έως 2 εκατ.

Δείτε παρακάτω το βιντεοκλίπ του “Hello” της Adele το οποίο έχει ήδη πάνω από 200 εκατ. προβολές: