Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μέγκαν και Χάρι: Η τελευταία τους ανάρτηση στα social media ως βασιλικά μέλη

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Η 31 Μαρτίου είναι η τελευταία μέρα των Μέγκαν και Χάρι καθώς ολοκληρώνονται τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας.

Μέσα από τη συγκινητική ανάρτησή τους ευχαριστούν τους περίπου 11,8 εκατομμύρια ακολούθους για την υποστήριξη, ενώ τους καλούν μεταξύ άλλων να προβληματιστούν για την «εξαιρετικά εύθραυστη» κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης εξαιτίας του κορονοϊού.

«Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται. Ευχαριστούμε αυτή την κοινότητα -για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωση στο καλό του κόσμου. Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο», έγραψαν στη λεζάντα που συνοδεύει την τελευταία τους ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτησή τους: