Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μεγάλος καβγάς στο Nomads: Πιάστηκαν στα χέρια Μισθοφόρος – Βασιλόπουλος (video)

Στο Nomads, στο επεισόδιο της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε την είσοδο των «Εισβολέων» στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, η ομάδα των οποίων αποτελείται από πρώην παίκτες του Survivor. Φαίνεται πως η είσοδό τους αναστάτωσε τους«Επίλεκτους», αφού υπήρξαν πολλές εντάσεις.

Συγκεκριμένα υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου ή αλλιώς του Μισθοφόρου και του γοητευτικού ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου, οι οποίοι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ωστόσο, παρενέβη ο Ορέστης Τσανγκ και ο Γιάννης Σπαλιάρας και, έτσι, επήλθε η τάξη στην εξωτική Μαδαγασκάρη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος λογομάχησαν έντονα, καθώς ο τελευταίος κατηγόρησε τον ηθοποιό για κεφαλοκλείδωμα. Τότε, ο Ορέστης Τσανγκ όρμησε προς το μέρος τους φωνάζοντας στον Βασιλόπουλο και απομακρύνοντάς τον. Οι δύο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά τότε μπήκε στη μέση και ο Γιάννης Σπαλιάρας ηρεμώντας τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nomads: Στη Μαδαγασκάρη βρίσκονται οι «Εισβολείς» – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χρυσάφι» στα πόδια τους: Πόσα πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Ποιοι είναι οι 10 Επίλεκτοι και ποιοι παίκτες αποχώρησαν