Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Απόψε το πολιτικό βαρόμετρο της PRORATA για λογαριασμό της τηλεόρασης του ATTICA TV

ATTICA TV

ATTICA TV

Απόψε στις 21:00 το βράδυ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ATTICA TV με την Αθηνά Σούτζου έρχεται η μεγάλη δημοσκόπηση με την υπογραφή της PRORATA για τους λόγους που ενισχύουν την επιρροή των κομμάτων που κινούνται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Τι φουσκώνει τα πανιά της ακροδεξιάς; Τί ψηφίζουν οι πολίτες στις Ευρωεκλογές και πώς βαθμολογούν τους αρχηγούς των κομμάτων; Τί λένε για τα Τέμπη, για την ακρίβεια και τις γυναικοκτονίες;

Απόψε, η μεγάλη έρευνα της PRORATA για το ATTICA TV παρουσιάζεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00 το βράδυ και αμέσως μετά στην εκπομπή «ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2.0» με τον Γιώργο Μελιγγώνη. Σχολιάζουν ο Βασίλης Σκουρής, ο Γιώργος Χουδαλάκης, η Μάγκυ Δούση, ο Νίκος Ελευθερόγλου και ο διευθυντής της PRORATA, Άγγελος Σεριάτος.

Διαβάστε επίσης:

Ριάλιτι, τηλεπαιχνίδια, σόου και ολίγα σήριαλ περιορισμένου budget – Τι θα δούμε στην τηλεόραση

Εκτός «Vogue» η Θάλεια Καραφυλλίδου – Η διαδρομή από τη θερμή «σύσταση» της Conde Nast στον Θέμη Αλαφούζο, μέχρι το «διαζύγιο»

Netflix: Οι νέες παραγωγές με την υπογραφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ