Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης συνειδητοποιεί πως έπεσε σε παγίδα (video)

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται απόψε στο Ναυάγιο. Ο Γιώργης μαθαίνει ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη και συνειδητοποιεί πως έπεσε σε παγίδα. Η Στέλλα απειλεί τον Μάριο με όπλο.

Στο επεισόδιο 53, ο Ιπποκράτης νιώθει να χάνει την Ειρήνη, καθώς αυτή κάνει ξανά όνειρα για την Γαλλία.

Τι τρόπο θα βρει για να την κάνει να εγκαταλείψει τα σχέδιά της; Ο Γιώργης και ο Βασίλης έντρομοι συνειδητοποιούν το σχέδιο της Στέλλας για τον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της.

Η Λίνα κάνει μια τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Μάκη, ενώ ο Δημήτρης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μαρίας με στόχο να ακουστούν όλες οι αλήθειες του παρελθόντος.

Ο Γιώργης μαθαίνει, συντετριμμένος, ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη και συνειδητοποιεί πως έπεσε σε παγίδα.

Η Στέλλα έχει επιτέλους απέναντί της τον Μάριο. Τον σημαδεύει με το όπλο αποφασισμένη για όλα, καθώς αυτός την ικετεύει να τον λυπηθεί. Θα προλάβει ο Βασίλης το κακό;

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών

Dragons’ Den: Συμφωνίες και επενδύσεις €72.000 – Δείτε βίντεο

WWE: Η μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από 4 χρόνια με το μεγαλύτερο event