Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης συμπαραστέκεται στην Αλίκη

ΝΑΥΑΓΙΟ

Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται απόψε στο Ναυάγιο.

Ο Γιώργης συμπαραστέκεται στην Αλίκη. Εκείνη, γεμάτη τύψεις, ζητάει από τον Παντελίδη να σταματήσει το διπλό παιχνίδι εις βάρος του.

Στο επεισόδιο 40, η Ειρήνη, με τη βοήθεια του Πέτρου, ψάχνει για δουλειά. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα γεννιέται.

Η Θοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα φλερτ, γεννιέται. Ο Άγγελος και η Βάσω έχουν ήδη έρθει πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς με το παρελθόν τους.

Η Λαμπρινή, κρυφά απ’ όλους, ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη. Ο Γιώργης συμπαραστέκεται στην Αλίκη κι αυτή πνιγμένη από τις τύψεις ζητάει από τον Παντελίδη να σταματήσει το διπλό παιχνίδι εις βάρος του.

Ο Ιπποκράτης παρακολουθεί την Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Σαρωτική πρωτιά για την prime time του MEGA την Τετάρτη

Η Κασκανιώτη και η ΕΡΤ, ο Ιβάν και ο Έρωτας φυγάς, το πράσινο παιχνίδι του Αλαφούζου, βρέχει χρήμα στο Survivor, τι θα κάνει η Μενεγάκη και ένα κουίζ για όχι και πολύ δυνατούς λύτες

Ο Dior συνεργάζεται με τη διάσημη σεφ Anne-Sophie Pic