Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Big Brother: Οι υποψήφιοι και ποιος αποχωρεί (video)

Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι συγκάτοικοι στο σπίτι του Big Brother και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τη ψηφοφορία της Πέμπτης.

Ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τους παίκτες στο δωμάτιο επικοινωνίας και τους ζήτησε να δώσουν από δύο αρνητικές ψήφους.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας, που επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις, όπως η επιλογή των διδύμων να δώσουν από δύο αρνητικές ψήφους στη Ραΐσα, με την οποία είχαν έρθει πιο κοντά στην αρχή του παιχνιδιού, αναδείχθηκαν συνολικά τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, λόγω ισοψηφίας.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν ο Χρήστος Μακρίδης, η Ράνια Καραγιάννη, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και η Ραμόνα Μοροσάνου.

Την ασυλία για αυτή την εβδομάδα εξασφάλισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ενώ δεν μπορούσε να ψηφιστεί ούτε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, καθώς είναι αρχηγός του σπιτιού.

Από την άλλη, ο Γρηγόρης κέρδισε το βέτο με αποτέλεσμα να το χρησιμοποιήσει για να σώσει τον εαυτό του.

Συνεπώς, οι τρεις υποψήφιοι που έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού είναι ο Χρήστος, η Ράνια και η Ραμόνα.

Σημειώνεται ότι η παραγωγή του Big Brother την περασμένη εβδομάδα επέλεξε να αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος μέσα από ζωντανή και φανερή ψηφοφορία στο live της Παρασκευής, κάτι που δεν επανέλαβε και αυτή την εβδομάδα.

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το σπίτι του Big Brother; Όλα δείχνουν πως ένα από τα δύο κορίτσια κινδυνεύει περισσότερο να διαβεί την πόρτα της εξόδου…

Δείτε το βίντεο με την ψηφοφορία:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση