Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Αυλαία για το «The Big Bang Theory» – Το συγκινητικό «αντίο» των ηθοποιών

Το cast του Big Bang Theory

Ολοκληρώθηκε το «The Big Bang Theory» μετά από 12 κύκλους και 279 επεισόδια

Ιστορία έγραψε τα ξημερώματα της Παρασκευής η αγαπημένη αμερικανική σειρά «The Big Bang Theory», καθώς μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έφτασε στο τέλος της.

Πρόκειται για την μακροβιότερη κωμική σειρά με εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, οι πρωταγωνιστές της σειράς, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik και Melissa Rauch αποχαιρέτησαν την σειρά που τους έκανε παγκοσμίως διάσημους.

Αμέσως μετά το φινάλε, προβλήθηκε ένα ξεχωριστό επεισόδιο με τους Johnny Galecki και Kaley Cuoco ή όπως τους γνωρίζουμε «Λέοναρντ» και «Πένι» από τα παρασκήνια της σειράς, ενώ αργότερα όλο το cast βρέθηκε στο «The Late Show with Stephen Colbert» για μια αποχαιρετιστήρια συνέντευξη.

Στην Ελλάδα η επιτυχημένη σειρά προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η κληρονομιά του «Big Bang» συνεχίζεται στο δίκτυο CBS μέσα από το spinoff «Young Sheldon», μια σειρά prequel, που πραγματεύεται τη ζωή του Σέλντον στο Τέξας, μεγαλώνοντας με τους γονείς του, τα αδέλφια και την γιαγιά του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα social media των ηθοποιών: