Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

MasterChef: Τι δήλωσε η Ηλιάνα μετά την αποχώρησή της; (video)

Ηλιάνα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά του ΚουΚου» βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef, Ηλιάνα Βλάχου.

«Δεν είχα δει το επεισόδιο και, όταν το είδα, λέω οκ… Τόσο κακό έκανα πια;” σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef. “Φώναζα, ναι, φώναζα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλει τακτοποιημένα τα πράγματα και το σπίτι. Στο δωμάτιο, όπου μέναμε 8 κοπέλες και η Μαριάννα δήλωσε από μόνη πως είναι τσαπατσούλα» πρόσθεσε.

«Και πριν φύγω εγώ, η Κατερίνα δεν κοιμόταν στο δωμάτιο αλλά στον καναπέ. Απλά δεν το είχαμε δηλώσει πουθενά» αποκάλυψε, επίσης, η Ηλιάνα Βλάχου.

Η νεαρή παίκτρια έκανε και τον απολογισμό της σχετικά με την αρνητική κριτική που δέχτηκε για τη συμπεριφορά της στο σέρβις της ομαδικής δοκιμασίας, πριν από λίγες ημέρες.

«Το μεγαλύτερο λάθος μου που μίλησα στον ενικό στον κύριο Παπανικολάου. Έχουμε οικειότητα γιατί είναι μέλος της παραγωγής. Ήμουν ήδη πελαγωμένη από το προηγούμενο τραπέζι. Κατηγορήθηκα πως τα έλεγα μόνο off camera. Εγώ αφού ήμουν η πέτρα του σκανδάλου σε όλα, θέλω από εδώ και πέρα να δω ένα διαφορετικό MasterChef. Για τα κορίτσια μιλάω, τα αγόρια δεν έχουν τσακωθεί ακόμη» είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Ηλιάνας: