Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η Mariah Carey το τερμάτισε: Πήγε γυμνή σε νυχτερινό club στο Las Vegas

Ο,τι συμβαίνει στο Las Vegas, δεν μένει πάντα κρυφό στο Las Vegas. Η Mariah Carey, έκανε άλλη μία «φλογερή» εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου σε γκαλά στο διάσημο Oak Club του Las Vegas, με μία όμως μικρή λεπτομέρεια: Είχε ξεχάσει να φορέσει τη φούστα της! Η 46χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να βάλει μόνο ζαρτιέρες και ένα κορμάκι, καλύπτοντας τα παραπανίσια κιλά της με ένα δερμάτινο μπουφάν.

Κρίση παλιμπαιδισμού ή μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια της τραγουδίστριας να προκαλέσει ώστε να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας; Στα 46 της χρόνια πάντως, και με τέτοιου είδους ντυσίματα, δείχνει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, φορώντας ο,τι πιο προκλητικό έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Στο Oak Club η «μικρή Μαρία» πήρε σέξι πόζες και έκανε νάζια στη κάμερα, μέχρι να εμφανιστεί ο διάσημος κόκκινος πάτος στα ψηλοτάκουνα της. Γέλασε, τραγούδησε, χόρεψε και τράβηξε τα βλέμματα όλως των θαμώνων στο νυχτερινό club.

Πριν λίγες μέρες η Mariah Carey δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από σούπερ σέξι φωτογραφίες με το προκλητικό μπούστο της.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/fili-tou-rajoy-meta-ti-niki-stis-ispanikes-ekloges/56285