Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μαρί Κωνσταντάτου-Γιάννης Κεντ: Πρωτοχρονιά ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη (ανέβασαν την πρώτη κοινή φωτογραφία στα social)

Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

Στη μαγευτική πόλη της Νέας Υόρκης υποδέχθηκαν το 2020 η ηθοποιός Μαρί Κωνσταντακάτου και σύντροφός της επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ.

Ο δεσμός του ξεκίνησε αρχικά από δυνατή φιλία, ωστόσο μετά εξελίχθηκε σε μια ερωτική σχέση. Μπορεί να είναι λίγους μήνες μαζί, αλλά η τρυφερότητα μεταξύ τους είναι φανερή.

Μάλιστα, η εκθαμβωτική ηθοποιός έκανε σχετικές αναρτήσεις. H Μαρί ανέβασε μία φωτογραφία με πολύ χαρακτηριστικά hashtags: “νέα χρονιά, νέα δεκαετία, νέα ζωή, Νέα Υόρκη”.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε για πρώτη φορά στα προσωπικά της social media, κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της Γιάννη Κεντ, ενώ μοιράστηκε μαζί μας την πρωτοχρονιάτικη Νέα Υόρκη αλλά και το εντυπωσιακό γιορτινό γλυκό!

Η νέα χρονιά μάλιστα την βρίσκει γεμάτη ευγνωμοσύνη, και όπως αναφέρει και το quote που πόσταρε “η ευγνωμοσύνη είναι κρασί για την ψυχή. Ας μεθύσουμε”.