Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μάργκοτ Ρόμπι: Η αποκάλυψη για το ελληνικό φαγητό που μισεί

Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Μπάρμπι στην ομώνυμη ταινία

Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Μπάρμπι στην ομώνυμη ταινία

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, καθώς η νέα ταινία της «Barbie», στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον από την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Η ταινία έχει κάνει ρεκόρ εισπράξεων, ενώ η ίδια δίνει συνεχεία συνεντεύξεις στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας.

Σε νέα συνέντευξή της η ίδια ρωτήθηκε ποιο είναι το λιγότερο αγαπημένο της φαγητό, με την ίδια να απαντά πως είναι η ταραμοσαλάτα, την οποία συμπλήρωσε πως σιχαίνεται.

«Ποιο είναι το λιγότερο αγαπημένο σου φαγητό», ρωτά η δημοσιογράφος με την Μάργκοτ Ρόμπι να απαντά: «Η ταραμοσαλάτα. Την έχεις δοκιμάσει; Είναι αηδιαστική».

Δείτε το βίντεο:

@ohprettygreece hi barbie, are you okay? #greektok #taramosalata #margotrobbie ♬ original sound – Vero&Fran| life in Greece🇬🇷

Τα σχόλια του βίντεο έχουν, φυσικά, μονοπωλήσει οι Έλληνες fans της ηθοποιού, με τους περισσότερους να διαφωνούν με την απάντησή της, και κάποιους άλλους να συμφωνούν μαζί της.

Διαβάστε επίσης:

Η επαναστατική Barbie καταγγέλλει, απελευθερώνει, αυτοκαταργείται και σαρώνει το Box Office

Όταν η Μπάρμπι έσπασε το κατεστημένο – Ένα εμπορικό προϊόν που έγινε πρότυπο για τα κορίτσια

Mattel: Το success story της Barbie, το σκάνδαλο των 70s και η ταινία που σαρώνει τα box office