Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται (pics)

Κλόε Καρντάσιαν

Κλόε Καρντάσιαν

Τις πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της αποφάσισε να ανεβάσει η Κλόε Καρντάσιαν, ενώ αποκάλυψε ακριβώς πόσο μηνών έγκυος είναι. Έπειτα από έντονες φημολογίες περί εγκυμοσύνης για εκείνη, αλλά και για την ετεροθαλή αδελφή της, Κάιλι Τζένερ, η Κλόε ανακοινώσε και επίσημα ότι βρίσκεται στον έκτο μήνα.

Η μικρότερη από τις τρεις αδελφές Καρντάσιαν περιμένει λοιπόν, το πρώτο της παιδί με τον σταρ του NBA, Τρίσταν Τόμσον και μοιράστηκε στα social media τρυφερές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της γράφοντας στη λεζάντα, «Μαμά και Μπαμπάς».

Όσο για την 20χρονη Κάιλι, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως είναι έγκυος, καθώς η ίδια και η οικογένειά της αποφεύγουν να μιλήσουν γι’ αυτό, ενώ δεν ανεβάζει ολόσωμες φωτογραφίες στα social media, όπως συνήθιζε. Βέβαια, ο ξένος τύπος εξακολουθεί να υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι και η πιο μικρή της οικογενείας σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Κιμ Καρντάσιαν σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπερπαραγωγή το baby shower της Κιμ Καρντάσιαν για το τρίτο της μωρό (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους! Η Khloe Kardashian παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιτέλους! Η Khloe Kardashian παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της (pic)