Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κέιτι Πέρι-Ορλάντο Μπλουμ: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ

Το φύλο του μωρού της, καρπού του έρωτά της με τον Ορλάντο Μπλουμ, αποκάλυψε σήμερα, η Κέιτι Πέρι.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της περνάει η Κέιτι Πέρι, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφό της, Ορλάντο Μπλουμ.

Όπως ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στο νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Never Worn White», το ίδιο ξεχωριστά αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους. Η 35χρονη τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού, στην οποία το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με ροζ σαντιγί.

«Είναι κορίτσι», έγραψε η Κέιτι Πέρι στη λεζάντα της φωτογραφίας προσθέτοντας ροζ καρδούλες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν κάτι που έγινε τυχαία, αλλά κάτι που ήθελαν και οι δυο τους πολύ.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε μια φάση στη ζωή της που θέλει να επικεντρωθεί μόνο σε αυτό, χωρίς να υπερφορτώνει το πρόγραμμά της με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, τουλάχιστον μέχρι να γεννήσει.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Κέιτι Πέρι και το δεύτερο για τον Ορλάνο Μπλουμ, καθώς έχει κι έναν γιο, τον 9χρονο Φλιν από τον γάμο του με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, Miranda Kerr.

Λίγες ημέρες αφού είχε ανακοινώσει στον κόσμο την εγκυμοσύνη της, η Κέιτι Πέρι έχασε την λατρεμένη της γιαγιά. Με ένα συγκινητικό post την αποχαιρέτησε, ενώ ανέβασε και βίντεο από την στιγμή που της είπε τα χαρμόσυνα νέα, ενώ εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: