Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η Ιβάνκα και η Μελάνια έκλεψαν την παράσταση στο υπερπολυτελές ρεβεγιόν του Αμερικανού προέδρου (video)

Ένα υπέρλαμπρο και πανάκριβο ρεβεγιόν διοργάνωσε για να υποδεχθεί το νέο έτος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανοίγοντας τις πύλες του θέρετρου Mar-a-Lago στη Φλώριδα σε περισσότερους από 600 καλεσμένους.

Βέβαια, οι τελευταίοι έπρεπε να πληρώσουν 750 δολάρια το κεφάλι ή 600 δολάρια αν ήταν μέλη του κλαμπ, προκειμένου να υποδεχθούν τον νέο χρόνο δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο και την οικογένειά του. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, η τιμή ήταν αρκετά μεγαλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές, όταν και η παρουσία στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Mar-a-Lago κόστιζε  575 δολάρια (525 τα μέλη).

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου καθώς και αρκετοί celebrities. Αυτές που έκλεψαν, πάντως, την παράσταση ήταν η σύζυγος και η κόρη του προέδρου.  Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε ένα φόρεμα του Erdem, αξίας 4.000 δολαρίων. Αντίθετα, η Ιβάνκα προτίμησε ένα πιο αποκαλυπτικό φόρεμα, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το δείπνο περιελάμβανε σαλάτα με μαρούλι, ντοματίνια, μπέικον, κρεμμύδι και ροκφόρ. Το πρώτο πιάτο ήταν ραβιόλι αστακού με σος μουσελίν αρωματισμένη με φινόκιο, λαβράκι με πουρέ, μανιτάρια και γλασαρισμένα καρότα και μοσχαρίσιο φιλέτο.

Πάντως, οι αντίπαλοι του Τραμπ δεν δίστασαν να κατακρίνουν τον Αμερικανό πρόεδρο για τα αυξημένα έξοδα φύλαξης της προεδρικής οικογένειας, ενώ τον κατηγόρησαν πως χρησιμοποιεί τη θέση του για να ενισχύσει το brand name του θερέτρου.