Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η vegan παίκτρια που πήγε στο MasterChef με την σύζυγό της (video)

Δήμητρα (Ντέμη) Γεωργίου

Στην πρεμιέρα του MasterChef 4 μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε η Δήμητρα ή αλλιώς Ντέμη Γεωργίου, η οποία πέρασε όμοφωνα στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Τα τελευταία χρόνια, η 34χρονη διατηρεί vegan εστιατόριο μαζί με την σύζυγό της.

Όπως αποκάλυψε, πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο παιχνίδι προκειμένου να περάσει τη φιλοσοφία του βιγκανισμού, αλλά και του «διαφορετικού».

Η Ντέμη είναι παντρεμένη με γυναίκα και μέσα από το MasterChef επιθυμεί να δείξει ότι δεν είναι «ταμπού» να διατηρείς ομοφυλοφιλική σχέση, ενώ παρακινεί την κοινωνία να αποδεχτεί την διαφορετικότητα.

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέλφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρ’όλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», δήλωσε η Ντέμη στους κριτές.

«Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», συμπλήρωσε η ίδια.

Την ωρα που η επίδοξη MasterChef ετοίμαζε μία vegan κρεμμυδόσουπα, αποκάλυψε ότι υπήρξε επαγγελματίας gamer,

Το πιάτο αυτό ενθουσίασε τους κριτές, η οποίοι και της έδωσαν την λευκή ποδιά.

Προηγουμένως, την ρώτησαν τι θα κάνει αν της ζητηθεί να μαγειρέψει πιάτα που περιλαμβάνουν κρέας και εκείνη απάντησε ότι θα το κάνει, θα δοκιμάζει το κρέας αλλά δεν θα το καταπίνει.

Δείτε το βίντεο: