Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η Σοφία Μουτίδου «κατακεραύνωσε» το GNTM – «Γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3’»

gntm

Η αδρεναλίνη στα ύψη για τα μοντέλα του GNTM

Την οργή της για την δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν τα μοντέλα του GNTM, στο επεισόδιο της Τρίτης, εξέφρασε η Σοφία Μουτίδου.

Μέσα από ένα βίντεο 4 λεπτών, η γνωστή ηθοποιός επεσήμανε τους κινδύνους που έκρυβε η δοκιμασία.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν μία κάθετη πασαρέλα πάνω σε τοίχο κτηρίου, από ύψος 30 μέτρων, ενώ είναι δεμένες με σκοινιά.

Οι περισσότερες κοπέλες τρομοκρατήθηκαν με κάποιες να ξεσπούν σε αναφιλητά.

Μάλιστα, δύο από τις κοπέλες αποχώρησαν, καθώς δεν μπόρεσαν να υπερνικήσουν τους φόβους τους με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους από το ριάλιτι.

«Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό! Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα.

Πού βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Ό,τι μαλ… έρχεται στην γκλάβα καθενός, έρχεται και την κάνει εδώ και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν. Συγχαρητήρια βαθιά στην Πόπη και στην Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο.

Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Και μην αρχίσετε τα σκοινιά είναι ασφαλή. Υπάρχει κόσμος που έχει υψοφοβία και κόσμος που φοβάται να περπατήσει σε πεζούλι. Σοκ», ανέφερε έξαλλη η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο: