Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η Ιωάννα Μπέλλα για την κριτική επιτροπή του GNTM: «Ποτέ μη λες ποτέ» (video)

Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας καθώς και το αν θα συμμετείχε ως κριτής στο GNTM.

«Την καραντίνα την πέρασα στην Κύπρο που είχα πάει για επαγγελματικούς λόγους, συν ότι εκεί μένει και το αγόρι μου. Μαγειρεύαμε και γυμναζόμασταν. Είχα σταματήσει τη διατροφή μου και έτρωγα ασύστολα και μετά πήγαινα και χτυπιόμουν. Το να μιλάμε για το επόμενο βήμα είναι πολύ νωρίς. Κι εγώ και ο Γιάννης είμαστε πολύ δημιουργικοί και ερωτευμένοι με τη δουλειά μας, οπότε έχουμε κύριο μέλημα αυτό. Είμαι 24 χρονών, είναι κι αυτός μικρός. Ο σύντροφός μου έχει εταιρεία με learjet, δεν το πήρε για να ταξιδέψουμε. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε πάει στο Λονδίνο. Δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι από αυτά».

Τι είπε όμως για μία πιθανή συμμετοχή στο J2US και το GNTM;

«Είχα συζητήσει για το J2US αλλά δεν συνεχίστηκε», αποκαλύπτει η Ιωάννα Μπέλλα. Στην ερώτηση αν θα έπαιρνε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM, απαντά: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά θα το θεωρούσα ειρωνεία. Την παρακολουθώ την εκπομπή, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε: