Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η επική συνέντευξη του «Φτερωτού Θεού» Τζαν Γιαμάν στον Μουτσινά (video)

Τζαν Γιαμάν και Νίκος Μουτσινάς

Από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» πέρασε ο γοητευτικός Τζαν Γιαμάν, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τουρκικής σειράς «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται στη χώρα μας μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Τζαν Γιαμάν παραχώρησε μία άκρως απολαυστική συνέντευξη για τις θαυμάστριές του, στον Νίκο Μουτσινά.

Η Βάνια (Ματίνα Νικολάου) συνόδευσε στο πλατό τον ηθοποιό, ο οποίος μπήκε μέσα με μία κόρνα και χαιρέτισε τον Νίκο Μουτσινά με ένα φιλί στο ξυρισμένο του κεφάλι!

Δίπλα στον ηθοποιό κάθισε διερμηνέας προκειμένου να κάνει την μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά, ωστόσο ο Τζαν Γιαμάν μίλησε και στα αγγλικά, αλλά και στα… ελληνικά.

«Μακάρι να ήξερα ελληνικά για να μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι και να μιλήσουμε καλύτερα», είπε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή.

Παρά τα εμπόδια της γλώσσας η συνέντευξη από την αρχή μέχρι και το τέλος ήταν ιδιαίτερα απολαυστική με πολύ γέλιο και από τις δύο πλευρές. Όπως απέδειξε ο Τζαν Γιαμάν δεν είναι απλά κούκλος, αλλά έχει και χιούμορ.

Όπως ήταν φυσικό, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον ηθοποιό για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να ποζάρει κάνοντας μία άσεμνη χειρονομία από την επίσκεψή του στον βράχο της Ακρόπολης.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αυτό είναι απλά το στυλ του και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δείξει ασέβεια προς τον ιερό βράχο ή τους Έλληνες με αυτή του την κίνηση. Στη συνέχεια σηκώθηκε και έδειξε στον Νίκο Μουτσινά πως βάζει και βγάζει τα γυαλιά ηλίου του, κάτι που προσπάθησε να μιμηθεί και ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Τζαν Γιαμάν

Ο Τζαν Γιαμάν αναφέρθηκε και στα προσωπικά του, λέγοντας πως γενικά προτιμά να ζει μόνος του.

«Στην Τουρκία υπάρχει μια μια έκφραση που λέει ΄σαν ελεύθερος σκοπευτής’», δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ρώτησε τον ηθοποιό πώς κατάφερε να φτάσει τους 5 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Ο ηθοποιός με χιούμορ δήλωσε πως χρειάζεται να έχεις… μαλλιά!

Στο Twitter έγινε χαμός, με το όνομα του Τζαν Γιαμάν να φιγουράρει στη λίστα με τα δημοφιλέστερα θέματα στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο: