Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

H Ματίνα Νικολάου εξομολογείται τις δυσκολίες του διαζυγίου της (video)

Ματίνα Νικολάου

Καλεσμένη στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες του διαζυγίου της.

Πιο συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως «υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που ήμουν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Γιατί ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγο μου, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου, που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Καθόλου. Ήταν πολύ μεγάλο χαστούκι για μένα γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί σε ηλικία δυόμιση χρονών οπότε μου ήρθε κατραπακιά».

«Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα αλλά δεν ήταν εύκολο» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Ματίνα Νικολάου. «Δεν ήθελα να χωρίσω. Δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο, νομίζω. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου».